Om Prospectus

Om Prospectus

Företaget grundades 1999 av flera serieentreprenörer, Prospectus.com skapades för att ge uppstartsföretag och etablerade företag möjlighet att arbeta med ett företag som har ett egenintresse I deras framgång. Baserat i hjärtat av New Yorks finansdistrikt och med många kontor i världens största finansiella knutpunkter, inklusive Hong Kong, London, Australia och Singapore, Prospetus.com är det främsta tjänsteföretaget i världen inom offentliga och privata placeringar.

Vårt team har åratal av erfarenhet av investmentbank, juridik och konsulttjänster med kompetens inom skrivning av erbjudandedokument med en fokuserad plattform som ser framgångarna hos våra kunder.

Vi är kända för vår samarbetande stil style och stödsystemet vi ger till våra kunder spänner över dussintals branscher verksamma över världen. Våra mest populära tjänster är skrivande av prospektdokument för antingen offentliga eller privata erbjudanden, inklusive fonder av alla slag och allmänna företag. Utöver prospekt erbjuder vi även registrering och mixade tjänster för privata och publika bolag, skrivtjänster för erbjudandememorandum och privata placeringsmemorandum, fusioner och förvärv och fastighetsrättshjälp, samt allmän finansiering och hedgefondtjänster.

Team

Prospectus team av konsulter, advokater, proffs inom investmentbank och allmänna ekonomiproffs har hjälp tusentals företag att växa. Allt från dokumentsammanställning av prospektet eller andra erbjudandedokument, till fond och bolagsbildning hela vägen till kapitalanskaffning, det finns inte en enda aspekt av verksamhetens livscykel vi inte varit involverade i. Vi är stolta över vårt företags förmåga att erbjuda tjänster och produkter av högsta kvalitet, till en hastighet som är hög i förhållande till branschen och till en bråkdel av kostnaden. Hundratals företag har registrerat sig till vårt affiliateprogram och lägger ut sitt skrivarbete genom oss.

Erfarenhet

Prospectus team består av rutinerade branschproffs, inklusive advokater, affärskonsulter och ekonomiexperter. Utöver vår personal av professionella skrivare, nästa alla på våra kontor har startat eller varit involverade i egna företag. Detta ger ett unikt perspektiv när vi arbetar med våra kunder.

Anpassad dokumentsammanställning

Vårt team anpassar varje dokument vi utvecklar med hänsyn till behoven hos våra kunder. Detta resulterar i att tid och resurser sparas och ger en mer effektiv produktion. Vi vet att varje fond eller företag är unika och därför skräddarsyr vi efter dina behov. Prospectus möter varje kund beroende på strukturen hos erbjudandet (offentliga eller privata erbjudanden), din produkt eller tjänst, geografisk plats, din bransch, strategi och kapitalbelopp som söks, och mycket annat.

Kapitalanskaffningshjälp

Prospectus team arbetar och driver olika verksamheter avsedda att knyta samman företag med investerare eller investeringskapital över hela världen, inclusive med vårt standardverkyg inom mäklarbranschen, www.brokerdealer.com och makro-crowdfunding-webbplatsen, www.raisemoney.com, vilka både hanteras av Prospectus.com’s personal. Vår personal är medvetna om de svårigheter som finns vid kapitalanskaffning och navigera bland de olika reglerna och förordningar som gäller över hela världen, och samtidigt genomföra kapitaltillskott. Våra kunskaper om eget kapital och skulder, både vad gäller private placeringar och den offentliga arenan kan vara en källa till styrka för ditt företag. Vi gör allt vi kan för att hjälpa våra kunder med kapitalanskaffningsnätverk och leads.

Affiliates

Prospectus.com’s affiliateprogram har skapat ett av de största nätverken och samarbetsmöjligheter för advokatbyråer, mäklare, investmentbanker och allmänna utövare på den offentliga och privata värdepappersmarknaden att använda vårt team och våra resurser. Hundratals företag lägger ut sitt prospektskrivande eller andra affärsdokument till vårt team. Kunderna sparar pengar genom att outsourca till Prospectus.com och ger dem sinnesro.

Personligt, vänligt och rakt på sak

Vårt primära mål är framgång för våra kunder. Vi strävar efter en stark och varaktig relation som fortsätter även efter försäljning eller exit av ett företag.

Tveka inte att kontakta oss och boka tid för att träffas på något av våra kontor över hela världen.

Kontakta oss