Over Prospectus

About Prospectus.com

Prospectus.com werd in 1999 opgericht door een aantal serie-ondernemers vanuit de wens om startups en bedrijven in een verder stadium de mogelijkheid te geven met een firma te werken die blijvend belang heeft bij hun succes. Met haar hoofdkantoor in het hartje van het financiële district in New York City en talrijke vestigingen in de belangrijkste financiële centra over de hele wereld, waaronder Hong Kong, Londen, Australië en Singapore, is Prospectus.com wereldwijd marktleider voor diensten omtrent openbare emissie en onderhandse plaatsing.

Ons team maakt gebruik van jarenlange ervaring met investmentbanking, consulting, juridische vaardigheden en het bieden van documentopstelling, en een platform dat toegespitst is op het succes van onze cliënten.

We staan bekend om de samenwerking en het ondersteunend systeem dat we bieden aan onze cliënten die wereldwijd handelen in tientallen verschillende sectoren. Onze populairste diensten bestaan uit het schrijven van prospectusdocumenten voor openbare of private emissies, voor allerlei soorten fondsen en algemene corporaties. Naast deze prospectussen, bieden we ook diensten voor registratie en documentatie voor private en openbare bedrijven, waar bij we diensten bieden voor het opstellen van memoranda en memoranda voor onderhandse plaatsing, juridische assistentie bij fusies en overnames of onroerend goed, algemene financiële dienstverlening en diensten voor hedgefondsen.

Team

Het team van Prospectus, bestaande uit consultants, advocaten en professionals uit het beleggingsbankwezen en de algemeen financiële wereld, heeft duizenden bedrijven geholpen te groeien. Er is geen enkel aspect van de zakelijke levenscyclus waar we niet bij betrokken zijn geweest: van het voorbereiden van prospectussen of andere emissiedocumenten, tot het opzetten van fondsen en bedrijven tot aan de fase van kapitaalaantrekking. We zijn trots op het vermogen van onze firma om diensten en producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, en dat op een geweldig tempo binnen deze sector en tegen een fractie van de kosten. Honderden bedrijven hebben zich ingeschreven voor ons partnerprogramma om hun schrijfwerk via ons uit te besteden.

Ervaring

Het team van Prospectus bestaat uit doorwinterde professionals uit het bedrijfsleven, waaronder advocaten, business consultants en financiële experts. Naast ervaring als professionele schrijvers, heeft bijna iedereen op ons kantoor een eigen onderneming opgestart of is daarbij betrokken geweest. Dit geeft ons een uniek inzicht bij de samenwerking met onze cliënten.

Documenten op maat

Ons team past ieder document dat we opstellen op maat aan met oog op de behoeften van de cliënt. Het resultaat is een besparing van tijd en middelen en een efficiëntere output. We begrijpen dat ieder fonds en ieder bedrijf uniek is en richten ons daarom op uw behoeften. De aanpak van Prospectus verschilt per cliënt, en hangt af van de structuur van de uitgifte (openbare of onderhandse emissie), uw product of dienst, geografische locatie, sector, strategie, het kapitaalbedrag dat wordt gezocht, en nog veel meer.

Assistentie bij acquisitie van kapitaal

Het team van Prospectus werkt met diverse bedrijven die zich toespitsen op het samenbrengen van ondernemingen en investeerders of investeringskapitaal over de hele wereld, onder andere via onze tot branchenorm uitgegroeide tool voor makelaar/handelaar assistentie www.brokerdealer.com, en de website voor macro-crowdfunding www.raisemoney.com, welke beide door het team van Prospectus.com worden beheerd. Ons personeel weet waar de uitdagingen liggen bij het aantrekken van kapitaal en de navigatie door de wereldwijde zee aan wetgeving en regulering bij het ondergaan van een kapitaalinjectie. Ons inzicht in de wereld van vermogen en schuld, zowel bij onderhandse plaatsing als in het openbare strijdperk, kan een bron van kracht vormen voor uw onderneming. We doen er alles aan om onze cliënten te assisteren bij het vergaren van kapitaal, netwerken en leads.

Partners
Het partnerprogramma van Prospectus.com heeft de ideale gelegenheid gecreëerd voor het netwerken en samenwerken tussen advocatenkantoren, makelaar/handelaars, beleggingsbanken en algemene vakmensen in de openbare en private effectenmarkt, om zo optimaal te profiteren van ons team en onze middelen. Honderden bedrijven besteden hun werk op gebied van het opstellen van prospectussen of andere zakelijke documenten uit aan ons team. Dit bespaart de cliënt de nodige kosten en het bedrijf dat aan Prospectus.com uitbesteedt profiteert van gemoedsrust.

Persoonlijk, vriendelijk en doelgericht

Het primaire doel van ons team is het succes van onze cliënten. We streven naar een sterke en duurzame relatie die zelfs boven de verkoop of exit van bedrijven uitstijgt.

Schroom niet om contact met ons op te nemen en maak een afspraak op een van onze wereldwijde kantoren.

Neem contact op